Silvestr v práci: Oslavte ho s kolegy!

Silvestr v práci: Oslavte ho s kolegy!

28. 12. 2023 , foto: istockphoto.com/JuYochi
Čas svátků a oslav je v plném proudu, a i když Vánoce už máme za sebou, stále nás čeká tradiční silvestrovská oslava a přivítání nového roku. Zatímco někteří už aktivně plánujeme novoroční párty s našimi blízkými a přáteli, jiní se ani v tento den nevyhnou pracovním povinnostem. Přivítat nový rok v dobré náladě však můžete také v práci, a to ve společnosti vašich kolegů. Jak oslavit Silvestr v práci? Díky našim tipům nejen pracovně, ale také zábavně!

Výzdoba kanceláře

Nic nenaladí silvestrovskou atmosféru lépe než třpytící se dekorace. Zkuste sobě i kolegům zpříjemnit silvestr v práci tím, že vyzdobíte kancelář světýlky, barevnými papírovými řetězy, balonky a nápisem Šťastný nový rok. Pokud to nikomu nebude překážet při práci, můžete k navození silvestrovské atmosféry použít také papírové párty čepičky.

Dobré jídlo je základ

Správnou volbou cateringu ještě nikdy nikdo nepohrdl, proto se můžete s kolegy domluvit a složit se na silvestrovské občerstvení, které bude všem přítomným k dispozici během celého večera. Můžete zkusit tradiční chlebíčky, jednohubky, něco slaného i sladkého. Doplnit to můžete výběrem nealkoholických nápojů dle preference jednotlivých kolegů.

Hudbou k sváteční náladě

Silvestr bez sváteční nálady zkrátka není to pravé. K jejímu navození vám rozhodně pomůže ten správný playlist. Připravte si ho předem, abyste měli dostatek času vybrat ty nejlepší party hity a nezatěžovali se tím při práci. Nikdy nevíte, možná se vám dokonce podaří roztančit vaše kolegy.

Program v podobě deskovek

Deskové hry jsou univerzálním prostředkem pro navození skupinové zábavy, a to bez věkového rozdílu. Pokud máte příležitost a výrazně to neovlivní pracovní výkon vás ani vašich kolegů, zkuste do práce přinést Activity nebo tematické Monopoly a udělat si malou pauzu společnou hrou. Nejen že se s kolegy společně pobavíte, rychleji vám uběhne čas do finálního odečtení a vítání nového roku.

Silvestrovské selfíčko

Stejně jako to bývá v případě každé jiné party, lidé mají tendenci zaplavovat své profily na sociálních sítích těmi nejšílenějšími fotkami z jejich silvestrovské oslavy. Co takhle jít s trendem ale po svém a udělat si s kolegy autentické pracovně-silvestrovské selfíčko? Dobrá nálada a příjemná atmosféra mohou být přece přítomny i v kanceláři! Navíc tak získáte nezapomenutelnou vzpomínkovou fotografii, která rozhodně vyzdobí nejednu nástěnku či pracovní stůl v kanceláři.

Finální odpočítávání

Odpočítávání posledních vteřin starého roku je nedílnou součástí silvestrovského programu, kterou si rozhodně nesmíte nechat ujít. I když práce občas nepustí, pokuste se společně s kolegy sledovat čas, abyste tuto, sice každoroční, ale pokaždé výjimečnou chvíli nepropásli a společně ji patřičně oslavili.

Nezapomeňte na přípitek

Stejně, jako silvestrovské odpočítávání, i novoroční přípitek představuje celosvětovou tradici, od které se neupouští. I když strávíte vstup do nového roku v práci, nezapomeňte si s kolegy připít a popřát jen to nejlepší do nového roku. Mějte k tomu v kancelářské chladničce předem připravené šampaňské, i kdyby mělo jít jen o dětské :)

Tým Magazínu Personálka.cz Vám přeje šťastný Nový rok plný nejen pracovních úspěchů. Těšíme se na vás v novém roce, spolu s novými tipy a radami pro váš kariérní rozvoj.

Michaela Bobková
Michaela Bobková
michaela.bobkova@personalka.cz
Reklama
Jaký je průměrný plat?

Jaký je průměrný plat?

Platí vás dobře? Porovnejte svůj plat s průměrem v oboru a zjistěte, jak na tom doopravdy jste.

Také by vás mohlo zajímat:

Jsem nováček: Jak zapadnout v nové práci?
18. 1. 2024

Jsem nováček: Jak zapadnout v nové práci?

Tipy pro úspěšný návrat do práce po rodičovské dovolené
5. 9. 2024

Tipy pro úspěšný návrat do práce po rodičovské dovolené

Nejlepší tipy na zaměstnanecké benefity
8. 8. 2024

Nejlepší tipy na zaměstnanecké benefity