Silvestr v práci: Oslavte ho s kolegy!

Silvestr v práci: Oslavte ho s kolegy!

28. 12. 2023 , foto: istockphoto.com/JuYochi
Čas svátků a oslav je v plném proudu, a i když Vánoce už máme za sebou, stále nás čeká tradiční silvestrovská oslava a přivítání nového roku. Zatímco někteří už aktivně plánujeme novoroční párty s našimi blízkými a přáteli, jiní se ani v tento den nevyhnou pracovním povinnostem. Přivítat nový rok v dobré náladě však můžete také v práci, a to ve společnosti vašich kolegů. Jak oslavit Silvestr v práci? Díky našim tipům nejen pracovně, ale také zábavně!

Výzdoba kanceláře

Nic nenaladí silvestrovskou atmosféru lépe než třpytící se dekorace. Zkuste sobě i kolegům zpříjemnit silvestr v práci tím, že vyzdobíte kancelář světýlky, barevnými papírovými řetězy, balonky a nápisem Šťastný nový rok. Pokud to nikomu nebude překážet při práci, můžete k navození silvestrovské atmosféry použít také papírové párty čepičky.

Dobré jídlo je základ

Správnou volbou cateringu ještě nikdy nikdo nepohrdl, proto se můžete s kolegy domluvit a složit se na silvestrovské občerstvení, které bude všem přítomným k dispozici během celého večera. Můžete zkusit tradiční chlebíčky, jednohubky, něco slaného i sladkého. Doplnit to můžete výběrem nealkoholických nápojů dle preference jednotlivých kolegů.

Hudbou k sváteční náladě

Silvestr bez sváteční nálady zkrátka není to pravé. K jejímu navození vám rozhodně pomůže ten správný playlist. Připravte si ho předem, abyste měli dostatek času vybrat ty nejlepší party hity a nezatěžovali se tím při práci. Nikdy nevíte, možná se vám dokonce podaří roztančit vaše kolegy.

Program v podobě deskovek

Deskové hry jsou univerzálním prostředkem pro navození skupinové zábavy, a to bez věkového rozdílu. Pokud máte příležitost a výrazně to neovlivní pracovní výkon vás ani vašich kolegů, zkuste do práce přinést Activity nebo tematické Monopoly a udělat si malou pauzu společnou hrou. Nejen že se s kolegy společně pobavíte, rychleji vám uběhne čas do finálního odečtení a vítání nového roku.

Silvestrovské selfíčko

Stejně jako to bývá v případě každé jiné party, lidé mají tendenci zaplavovat své profily na sociálních sítích těmi nejšílenějšími fotkami z jejich silvestrovské oslavy. Co takhle jít s trendem ale po svém a udělat si s kolegy autentické pracovně-silvestrovské selfíčko? Dobrá nálada a příjemná atmosféra mohou být přece přítomny i v kanceláři! Navíc tak získáte nezapomenutelnou vzpomínkovou fotografii, která rozhodně vyzdobí nejednu nástěnku či pracovní stůl v kanceláři.

Finální odpočítávání

Odpočítávání posledních vteřin starého roku je nedílnou součástí silvestrovského programu, kterou si rozhodně nesmíte nechat ujít. I když práce občas nepustí, pokuste se společně s kolegy sledovat čas, abyste tuto, sice každoroční, ale pokaždé výjimečnou chvíli nepropásli a společně ji patřičně oslavili.

Nezapomeňte na přípitek

Stejně, jako silvestrovské odpočítávání, i novoroční přípitek představuje celosvětovou tradici, od které se neupouští. I když strávíte vstup do nového roku v práci, nezapomeňte si s kolegy připít a popřát jen to nejlepší do nového roku. Mějte k tomu v kancelářské chladničce předem připravené šampaňské, i kdyby mělo jít jen o dětské :)

Tým Magazínu Personálka.cz Vám přeje šťastný Nový rok plný nejen pracovních úspěchů. Těšíme se na vás v novém roce, spolu s novými tipy a radami pro váš kariérní rozvoj.

Michaela Bobková
Michaela Bobková
michaela.bobkova@personalka.cz
Reklama
Jaký je průměrný plat?

Jaký je průměrný plat?

Platí vás dobře? Porovnejte svůj plat s průměrem v oboru a zjistěte, jak na tom doopravdy jste.

Také by vás mohlo zajímat:

Přírodní dekorace: Tipy na vhodné kytky do kanceláře
1. 2. 2024

Přírodní dekorace: Tipy na vhodné kytky do kanceláře

Návod, jak být produktivní, ale ne přepracovaný
2. 11. 2023

Návod, jak být produktivní, ale ne přepracovaný

Odmítli mě: Mám jim odepsat?
8. 4. 2024

Odmítli mě: Mám jim odepsat?